Software & Support

Software
Om nieuwe producten snel te kunnen ontwikkelen en optimaliseren is het gebruik van simulatie software, liefst zo vroeg mogelijk in het ontwerpproces, onontbeerlijk.

Ontwerpers kunnen kwalitatief betere, geoptimaliseerde, producten in een kortere tijd ontwikkelen. Infinite levert al sinds 1998 CAE software in de Benelux en beschikt dus over een schat aan ervaring waarmee wij onze klanten kunnen helpen bij het oplossen van de meest complexe ontwerpvraagstukken.

ANSYS
Infinite's hoofdproduct is ANSYS. ANSYS wordt wereldwijd gebruikt in zeer uiteenlopende industrieen zoals Oil & Gas, Offshore, Energie, Electronica, Automotive, Civiele Techniek.

Door de intuitieve, laagdrempelige Workbench Interface levert ANSYS snel inzicht in spanningen, vervormingen, eigenfrequenties, knik, temperatuurverdeling, thermische spanningen en vermoeiing.

Uitgebreide analyse mogelijkheden:

  • Sterkte, thermisch, electrisch, electro-magnetisch, akoestisch, piezo-electrisch, vloeistofdynamica en multiphysics
  • Geïntegreerde pre- en postprocessing
  • Quality assurance (ISO 9001)

ANSYS maakt door de directe interactie met alle gangbare CAD programma's simulatie eenvoudig toegankelijk voor ontwerpers. De eigenschappen van een nieuw product kunnen met ANSYS worden onderzocht nog vóórdat een prototype gemaakt is. Nieuwe producten kunnen hierdoor sneller op de markt worden gebracht, wat een aanzienlijk concurrentie voordeel oplevert.

LS-DYNA
Is het toonaangevende expliciete eindige elementen programma voor het analyseren van niet-lineair dynamisch gedrag.

Het programma LS-DYNA wordt gebruikt voor het uitvoeren van simulaties op het gebied van:

  • Crash
  • Metalforming
  • Droptesting
  • Explosies

Support
Infinite levert support aan alle gebruikers van ANSYS en LS-DYNA in de Benelux. De ondersteuning wordt geleverd door experts met vele jaren ervaring in het gebruik van de software. Onze specialisten staan u terzijde bij uw vragen over het gebruik van de software, uitleg over de invoer of interpretatie van de resultaten.