Events

Doe mee en loop voorop in de markt, wij bereiden je voor op wat er komen gaat!

Uitgelicht

Industrial Innovation Symposium 2024

13 juni 2024
09:00 - 17:30
Vestar, Antwerp
Infinite

Verwerf waardevolle inzichten en strategieën om de huidige uitdagingen in de industrie het hoofd te bieden via boeiende keynotes en break-outsessies. Het Industrial Innovation Symposium richt zich op de nieuwste inzichten in industriële innovatie, waaronder strategieën voor digitale transformatie, productiviteitsverbeteringen om toekomstige groei mogelijk te maken en de rol van AI in productontwikkeling.

Ontdek meer

Vorige events

Ansys 2024R1: Technical Update Event NL

Dit evenement geeft meer inzicht in de nieuwste Ansys-release, boordevol interessante verbeteringen die bedoeld zijn om meer uit de mogelijkheden te halen die Ansys biedt en succesvollere resultaten te behalen.  Dit is dé mogelijkheid om te zien wat er nieuw is en om in contact te komen met andere Ansys-gebruikers tijdens een heerlijke lunch en afsluitende borrel!

De dag nadien vindt hetzelfde evenement plaats in België.
Voor meer informatie zie ''Aankomende evenementen''.

Herbeleef dit event >

Ansys 2024R1: Technical Update Event BE

Dit evenement geeft meer inzicht in de nieuwste Ansys-release, boordevol interessante verbeteringen die bedoeld zijn om meer uit de mogelijkheden te halen die Ansys biedt en succesvollere resultaten te behalen. Dit is dé mogelijkheid om te zien wat er nieuw is en om in contact te komen met andere Ansys-gebruikers tijdens een heerlijke lunch en afsluitende borrel!

De dag ervoor vindt hetzelfde evenement plaats in Nederland. Voor meer informatie zie ''Aankomende evenementen''.

Herbeleef dit event >

Vragen? Wij zijn er om je te helpen!