Ansys Academic

Waar kunnen we jou mee helpen?

Voer jij een research project uit waarbij je jouw onderzoek wilt onderbouwen met simulaties?  Ben je docent en wil je de Ansys software opnemen in je curricula? Of ben je student en heb je simulatie software nodig voor een project?

Speciaal voor academische doeleindes biedt Ansys jou verschillende academische modules aan van de reguliere software! Of je nou een baanbrekend onderzoek uitvoert, Ansys wil gebruiken als leermiddel of je kennis wil uitbreiden, de softwarepakketten in het academische portfolio voorzien je hierin.

Bundels met verschillende software licenties

Gelijktijdig gebruik door meerdere studenten

Gebruiksvriendelijke Ansys interface

Het academische portfolio van Ansys bevat de meest populaire licenties, verzameld in verschillende bundels voor een optimaal gebruik in de lessen of in jouw research. Of je nou fluent analyses, mechanische berekeningen of materiaalkeuzes wilt bekijken, het kan allemaal. De bundels zijn zo samengesteld dat vrijwel alle reguliere software beschikbaar is in een academische licentie. De licenties zijn allemaal verkrijgbaar met een verschillend aantal taken, zodat studenten en onderzoekers gelijktijdig gebruik kunnen maken van de software. 

Onze verschillende academische opties

Ontdek meer Ansys solutions

Meer weten over onze academische mogelijkheden?