Over ons

Ons team bestaat uit mannen en vrouwen met een expertise in de markt. Ze weten wat jouw bedrijf nodig heeft en begrijpen de markt waarin je werkzaam bent. Zo maken we het verschil, samen met jou. We vertellen je graag wat meer over ons.

Wat we doen

Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis en passie voor het vak. Dit zetten we dagelijks in om jou te helpen! Of je nu wilt sparren over de oplossingen die voor jou een toegevoegde waarde hebben, of hulp nodig hebt bij jouw simulatie. Onze experts staan voor je klaar!

Infinite is graag jouw sparringspartner in de Benelux als het aankomt op simulaties met Ansys software.

Onze waarden

Het maakt niet uit wat jouw vraag is, wij streven er naar om altijd met je mee te denken en een oplossing te vinden. In welke fase van het proces je je ook bevindt. Onze experts en oplossingen zijn er op elk moment om jou te helpen een zo goed mogelijk product op de markt te brengen.

Dit zijn wij

Ons team bestaat uit experts die jou met passie helpen. Ze hebben veel kennis, een relevante opleiding en de nodige praktijkervaring. Jaarlijks worden ze opgeleid om te zorgen dat de kennis altijd up to date is! 

Daarnaast zijn we een gezellig team waarin we altijd voor elkaar klaar staan. Op persoonlijk vlak, maar ook op werkvlak. Zo kunnen we snel schakelen en jou van de beste hulp voorzien.

Tenzij we natuurlijk even aan het borrelen zijn, gezellig dineren of een sportieve activiteit beoefenen, want ook dat doen we op z’n tijd graag.

Onze geschiedenis

Wist jij dat Ansys al sinds 1970 bestaat? De software werd toen ontwikkeld in de Verenigde Staten. Hoewel er al bedrijven in Nederland waren die de software gebruikte, kwam er in 1988 pas een distributeur in Nederland: Strucom. In 1997 ontstond daaruit de company Infinite Simulation Systems B.V., als onderdeel van de Solva Groep. 

Infinite heeft vele kantoren gehad, onder andere in Utrecht en Amersfoort, maar sinds 2003 hebben we onze standplaats in Breda gevonden.

Tussendoor richtten we samen met enkele andere partners ook nog de Technet Alliance op. Een organisatie waarin ondernemers op gebied van CAE software en services zich verenigen en ervaringen en inspiratie uitdelen. 

In 2007 werd Infinite geheel zelfstandig, maar in 2020 voegden we ons bij de 4ITEGO Group. Met deze samenwerking versterken we onze kennis en onze service zodat we jou nog beter van dienst kunnen zijn.

Ansys Elite Channel Partner

Infinite is een van de Ansys Elite Channel Partners.

Dit wil zeggen dat we gecertificeerd zijn om Ansys oplossingen te verkopen en jou te helpen met al je vragen. Om ‘Elite’ partner te zijn, moeten we voldoen aan strenge voorwaardes zodat we jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen. Een van die voorwaardes is bijvoorbeeld dat onze sales én support elk jaar een opleiding volgen om te zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen!

We maken graag kennis met jou

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team? Heb je een passie voor simulaties en sta je te popelen om klanten te helpen hun producten te optimaliseren? Sluit je dan aan bij onze 'league of legends'!