Ansys Electronics

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wil jij de elektromagnetische velden van jouw antenne design visualiseren? Probeer jij de efficiëntie van jouw elektrische motor te optimaliseren zonder in te leveren op je prestaties? Of heb je te maken met EMI/EMC problemen bij het ontwerp van je printplaat? De verschillende modules in het Ansys Electronics portfolio kunnen je met deze en andere vraagstukken helpen!

Het simuleren van je elektro-ontwerpen met Ansys elektronics software helpt je het gedrag van jouw product al in een vroeg stadium van het proces te begrijpen. Zo ontdek je de mogelijke verbeterpunten, zelfs al voordat je het eerste prototype maakt. Vanwege de vele mogelijkheden die onze Electronics modules bieden, is er altijd een oplossing voor jouw simulatie behoefte.

Automatic Adaptive Meshing

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid

Gekoppelde Multiphysics analyses

Al onze Electronics oplossingen zijn zo ontworpen dat ze op elke industrie van toepassing zijn. Van chip tot PCB, van motor tot elektrische auto en van antenne tot satelliet. Met de kracht van de automatische adaptive meshing berekent de Ansys software nauwkeurig en efficiënt de elektromagnetische velden van jouw model. Vanwege de koppeling met andere modules, kun je ook multiphysics simulaties uitvoeren, zoals thermische analyses, mechanische aspecten, et cetera. Zo heb jij al een goed beeld van jouw volledige product voordat je het eerste prototype maakt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Onze Ansys Electronics modules

Leer meer over Ansys Electronics tijdens een van onze opleidingen

Electronics opleidingen

Ontdek de andere Ansys solutions

Meer weten over onze Electronics oplossingen?