Trotse sponsor van
de Infinite
Ontdek meer

Infinite,
jouw kennispartner
voor simulatie oplossingen.

Met de geavanceerde simulatie oplossingen van Ansys helpt Infinite je de kwaliteit van jouw producten te verbeteren, kosten te verlagen en de time-to-market te verkorten.

Bekijk onze oplossingen Over ons

Trotse sponsor vande Infinite
Ontdek meer

SAVE THE DATE!

Infinite User Meeting

Met heel veel plezier kondigen we aan dat onze jaarlijke Infinite User Meeting dit jaar plaats zal vinden op 14 november op de High Tech Campus in Eindhoven. Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig met het invullen van de details zodat we zo snel mogelijk de inschrijvingen kunnen openen.
Totdat het zover is: zet de datum alvast in je agenda! We laten het je weten als registratie beschikbaar is en zien je graag in november!

PRESENTATION CALL: Wil jij tijdens de user meeting presenteren hoe jij Ansys toepast in jouw dagelijkse werkzaamheden? We horen graag van je! Stuur ons een mail op info@infinite.nl met jouw verhaal!

Onze simulation values

Ontdek meer

30%

time-to-market

2 jaar

cyclustijden

66%

nieuwe product rollouts

In welke industrie werk jij?

1

Lucht- en ruimtevaart

Ansys simulatietools spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties van luchtvaartsystemen en -componenten tijdens het ontwerp- en ontwikkelingsproces.

2

Automotive

Om concurrerend te blijven in de auto-industrie moeten engineeringteams zo snel mogelijk kwalitatief hoogwaardige onderdelen leveren. Een belangrijk element in het verkorten van de ontwikkelingstijd is engineering simulatie waarmee bedrijven ontwerpen kunnen itereren om snel aan de productvereisten te voldoen.

3

Defensie

Ansys simulatiesoftware wordt gebruikt om het moderniseringsproces te versnellen en militaire technologie te verbeteren door engineers in staat te stellen strategieën en technologieën in een gecontroleerde omgeving te testen en te verfijnen voordat ze in echte scenario's worden ingezet.

4

Gezondheidszorg

Het ontwerpen en verkrijgen van reglementaire goedkeuring voor complexe oplossingen in de gezondheidszorg kan duur en tijdrovend zijn. Ansys =biedt doeltreffende oplossingen om deze uitdagingen aan te gaan. Door vooraf te simuleren, kan de veiligheid van de patiënt worden gewaarborgd terwijl de gezondheidszorg betaalbaarder wordt.

5

Energie

De overgang naar een duurzamere energiesector verloopt snel. De simulatie oplossingen van Ansys spelen een sleutelrol in de versnelde ontwikkeling van koolstofarme technologieën en verbeteren tegelijk de productiviteit, betrouwbaarheid, veiligheid en milieu-impact van traditionele energiebronnen.

6

High Tech

Om overeind te blijven, moeten bedrijven in de high tech sector wendbaar en innovatief zijn. Dit kan worden bereikt door digitale transformatie met behulp van simulatie, die efficiëntere innovatie mogelijk maakt terwijl het verbruik van middelen en de bijbehorende kosten worden geminimaliseerd.

7

Industriële apparatuur

Simulatie is een van de belangrijkste sleutels tot het ontsluiten van het volledige potentieel van Industrie 4.0. Het stelt productieorganisaties in staat om concepten vroegtijdig virtueel te valideren - van het identificeren van problemen tot het verminderen van het aantal ongevallen en nog veel meer.

8

Offshore en scheepvaart

De offshore- en scheepvaartindustrie gebruiken Ansys simulatie oplossingen om de impact van milieubelastingen te begrijpen, potentiële en structurele zwakheden te identificeren en de efficiëntie en veiligheid te verbeteren terwijl ze hun producten op een rendabele en duurzame manier produceren.

Specifieke vragen?

Neem contact met ons op

Ansys solutions

Onze opleidingen

juni 2024

Er zijn geen opleidingen deze maand.

Onze laatste blogs

2024-06-04
2024-05-21
2024-05-16
2024-05-16

Infinite is een van de Ansys Elite Channel Partners

Dit wil zeggen dat we gecertificeerd zijn om Ansys oplossingen te verkopen en jou te helpen met al je vragen. Om ‘Elite’ partner te zijn, moeten we voldoen aan strenge voorwaardes zodat we jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen. Een van die voorwaardes is bijvoorbeeld dat onze sales én support elk jaar een opleiding volgen om te zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen!

Leer ons beter kennen

Lees meer

Simulation values

Alle simulation values

Industrieën

Alle industrieën

Ansys solutions

Alle Ansys solutions