Ansys Mechanics

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wil jij weten waar de zwakke plekken in jouw constructie zitten? Wil jij ontdekken wanneer er vervorming kan ontstaan in jouw product bij statische of dynamische belasting? Of wil jij analyseren of je constructie nog steeds voldoet aan de functie-eisen op het moment dat er vervorming ontstaat? Dan is de Ansys Mechanical software er om je te helpen. 

Door jouw constructie door te rekenen met Ansys Mechanical oplossingen voorkom je dat je telkens een nieuw prototype moet bouwen. Daarnaast kun je de simulaties ook inzetten om problemen met je product digitaal te simuleren zodat je kunt ontdekken waar het probleem is ontstaan én hoe je het kunt oplossen. 

Globale marktleider in FEA-oplossingen

Hoge kwaliteit Meshing software

Schaalbare HPC voor supersnelle rekentijden

De verschillende modules in het Ansys Mechanical portfolio rekenen jouw constructie door aan de hand van de eindige-elementenmethode (finite element method). Het deelt complexe geometrische vormen op in een verzameling van basisvormen, die samen de mesh vormen. Aan de hand van deformaties en krachten die je zelf kunt instellen, simuleert de software het functioneren van jouw ontwerp.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Onze Ansys Mechanical modules

Leer meer over Ansys Mechanical tijdens een van onze opleidingen

Mechanics opleidingen

Ontdek de andere Ansys solutions

Meer weten over onze Mechanical oplossingen?