Opleidingen

Ons doel is om jouw vaardigheden op het gewenste gebied te vergroten en de productiviteit van elke Ansysgebruiker te maximaliseren. Hieronder kun je een keuze maken uit onze verschillende trainingen of educatieve webinars die door onze partner Ansys worden gegeven.

Geplande opleidingen

Filter op onderwerp

Filter op locatie

Registreer je voor dit webinar om te leren hoe Ansys LS-DYNA en Ansys Forming jou helpen om complexe productie processen te simuleren.

In dit webinar leer je hoe model-bases veiligheidsanalyzes worden gebruikt bij NPC semiconductors om automotive SoCs te ontwikkelen. We gaan ook dieper in op specifieke technieken die je kunt gebruiken voor SOc FuSa analyses.

Meld je aan voor dit webinar om de belangrijkste aspecten van het ontwerpen van een batterij te ontdekken, We gaan onder andere in op toleratnei en duurzaamheid van de accu onder externe omstandigheden zoals vallen, crashes en trillingen.

ISO-26262 Compliant BMS en voertuigintegratie

31 juli 2024
systems
Online
GRATIS

Dit webinar leert je hoe Ansys solutions je kunnen helpen bij de uitdagingen rondom batterijbeheer zoals model-bases veilighiedsanalyses en BMS softwared ontwikkeling, integratie & validatie.

Ansys 2024 R2: High-Frequency Electronics Update

6 augustus 2024
electronics
Online
GRATIS

Volg dit webinar om de nieuwste features van de 2024 R2 update te ontdekken in de high frequency simulatie tools zoals HFSS, Q3D, SIwave etc.

Introductie Ansys Mechanical LS-DYNA

5
 -  6 september 2024
mechanics
Breda
1.500,-

Deze cursus geeft een grondige introductie in het gebruik van LS-DYNA in de workbench interface. Bekendheid met de Ansys Mechanical Interface en/of enige basiskennis van dynamica en sterkteleer worden aanbevolen. 

Introductie Ansys Mechanical

9
 -  10 september 2024
mechanics
Breda
1.500,-

Leer de basisvaardigheden voor het uitvoeren van structurele en thermische analyses in de Ansys Workbench Mechanical interface. De cursus is met name voor nieuwe gebruikers of degene die af en toe analyses uitvoeren en hun kennis willen vergroten. 

Introductie Ansys Meshing

12 september 2024
fluids,  mechanics
Breda
750,-

Eendaagse cursus voor elke Ansys Mechanical of Fluent gebruiker die meer controle wil over zijn of haar meshes. Krijg inzicht in de verschillende mogelijkheden om de mesh te controleren en leer hoe je een mesh van hoge kwaliteit genereert die gebruikt kan worden in de Ansys workbench applicatie. 

Introductie Ansys Maxwell

23
 -  24 september 2024
electronics
Breda
1.500,-

Deze tweedaagse cursus met een combinatie van theorie en praktijk is voornamelijk bedoeld voor beginnende gebruikers van Ansys Maxwell en elektromagnetische simulatie. 

Ansys Discovery modeling

8 oktober 2024
multiphysics,  fluids,  mechanics
Breda
750,-

Eendaagse cursus waarbij we direct aan de geometrie werken. Ansys Discovery Modeling is de tool om een solid model te converteren naar een platen of zelfs beam model. Daarnaast biedt het je ook de mogelijkheid om geometrie volledig te modelleren en assembleren.

Ansys Structural Nonlinearities Part I&II

28
 -  30 oktober 2024
mechanics
Breda
2.250,-

In deze driedaagse cursus leer jij alles over de niet-lineaire mogelijkheden van Ansys Mechanical zoals simulaties waarbij contact tussen de onderdelen optreedt, niet-lineair materiaalgedrag maar ook stabiliteitsproblemen zoals knik- en plooivorming.

Ansys Structural Dynamics

4
 -  5 november 2024
mechanics
Breda
1.500,-

Wil jij het dynamische gedrag van jouw constructie berekenen? In deze tweedaagse training leren we je hoe je dit kunt doen.

Ansys CFD

7
 -  8 november 2024
fluids
Breda
1.500,-

Deze training wordt in overleg gegeven op basis van CFX of Fluen. Enige kennis van vloeistofmechanica en simulatie is aan te raden. 

Introductie Ansys Mechanical

11
 -  12 november 2024
mechanics
Breda
1.500,-

Leer de basisvaardigheden voor het uitvoeren van structurele en thermische analyses in de Ansys Workbench Mechanical interface. De cursus is met name voor nieuwe gebruikers of degene die af en toe analyses uitvoeren en hun kennis willen vergroten. 

Opleidingen op aanvraag

Op aanvraag kunnen we ook op maat gemaakte trainingen, opleidingen in andere domeinen en cursussen op locatie verzorgen.

Ontdek de mogelijkheden

Op al onze trainingen zijn de Algemene Voorwaarden Opleidingen van toepassing.

Heb je de opleiding die je zoekt niet gevonden?

We denken graag met je mee