Lunch Break Webinar Series: Verbeter de betrouwbaarheid van het ontwerp van jouw elektronische applicatie

Neem deel aan onze tweewekelijkse online lunchbreaks en leer hoe je uitdagingen op het gebied van reliability met behulp van simulatie kunt oplossen!

Lunch met ons mee!

Ingenieurs staan voor verschillende uitdagingen op het gebied van signaal- en stroomintegriteit in modernesystemen.  De steeds kleinere ruimtes worden gevuld met meerdere componenten en de steeds lagere IC supply voltages kunnen sneller voor problemen zorgen. Met de geavanceerde oplossingen van Ansys kun jij deze situaties simuleren en oplossen. Wil jij weten hoe?

Neem dan deel aan onze tweewekelijkse online lunch webinaren leer hoe je simulatie kunt gebruiken om jouw productontwerp te verbeteren, je time-to-market te verkorten en mogelijke problemen al in de ontwerpfase te voorkomen!

Hieronder vind je al onze geplande webinars. Schrijf je nu in voor het webinar dat past bij jouw interesse. Je bent uiteraard ook welkom om meerdere webinars te volgen!

#1 Webinar op het menu: Voorkom problemen op het gebied van signaal- en stroomintegriteit met behulp van simulatie?

Tuesday 7 May 2024
12:00 - 12:30

Elekronische toepassingen worden steeds complexer en vragen om steeds meer energie.. Dit kan leiden tot moeilijk te voorspellen storingen. Door de inzet van Ansys-tools kun je jouw design digitaal simuleren en mogelijke problemen vroegtijdig ontdekken en oplossen voordat je overgaat tot het maken van prototypes of het starten van de productie.

Samen met onze ingenieur OdysseasVotsisgaanwe kijkennaar het ontwerpen van een PCB en de uitdagingen die een potentiële koppeling tussen verschillende componenten kunnen hebben op de signaal- en stroomintegriteit. 

Registreer hier >

#2 Webinar op het menu: Ontwerp jouw product zonder je zorgen te maken over EMI/EMC?

Wednesday 22 May 2024
12:00 - 12:30

Als je jouw elektronische product op de markt wil brengen, is het behalen van alle EMI/EMC eisen essentieel. Het is daarom van grote waarde om voorafgaand van de fysieke tests te simuleren hoeveel slagingskans jouw product heeft. Dit is niet alleen financieel voordelig, maar verkort ook je time-to-market. Met Ansystools bouw je gemakkelijk een digitaal prototype omdeze vervolgens te toetsen aan de vereiste protocollen.

Onze expert Odysseas Votsis demonstreert aan de hand van een PCB-ontwerphoe EMC/EMI-problemen in de ontwerpfase kunnen worden ontdekt, waardoor tijd en geld worden bespaard. Ben jij klaar om met ons te lunchen?

Registreer hier >

#3 Webinar op het menu: Verbeter de thermische betrouwbaarheid van jouw toepassingen al in de ontwerpfase!

Monday 3 June 2024
12:00 - 12:30

Naarmate producten geavanceerder worden en steeds meer elektrische componenten en oplaadmogelijkheden hebben, bestaat er een groeiend risico op overmatige warmteontwikkeling. Dit kan leiden tot problemen die initieel niet gemakkelijk herkenbaar zijn.Van verbrande sporen en stroomgebrek als gevolg van oververhitting tot een suboptimale en inefficiënte werking. Dankzij de simulatieoplossingen van Ansyskan je het thermische gedrag van jouw toepassingen en zelfs de thermische aspecten in combinatie met het elektronische gedrag simuleren om zo te zorgen voor een optimale werking.

Aan de hand van een PCB laat onze expert OdysseasVotsisje zien hoe je potentiële hittezones kan detecteren envooraf oplossen. Tot ziens tijdens de lunchpauze!

Registreer hier >

#4 Webinar op het menu: Voorspel de levensduur van jouw producten voordat je een prototype ontwikkelt!

Tuesday 18 June 2024
12:00 - 12:30

We weten dat de omgevingfactoren, zoals temperatuur en zonlicht, de levensduur van jouw product beïnvloeden. Door deze effecten te simuleren kun je deze mogelijk effecten vroegtijdig ontdekken, ontwerpfouten identificeren en de levensduur van jouw toepassing verbeteren. 

Breng je lunchpauze door met onze technische expert Odysseas Votsis, die je zal helpen begrijpen hoe je de levensduur van het product al tijdens het ontwerpproces kunt evalueren en verbeteren!

Registreer hier >