Opleidingen

Ons doel is om jouw vaardigheden op het gewenste gebied te vergroten en de productiviteit van elke Ansysgebruiker te maximaliseren. Hieronder kun je een keuze maken uit onze verschillende trainingen of educatieve webinars die door onze partner Ansys worden gegeven.

Geplande opleidingen

Filter op onderwerp

Filter op locatie

Er staan momenteel geen opleidingen op de planning. Heb jij interesse in een opleiding? Neem dan contact met ons op.

Opleidingen op aanvraag

Op verzoek verzorgen we ook:

  • In-house trainingen (op uw bedrijfslocatie)
  • Training op maat

Onze trainingen worden aan minimaal drie en maximaal acht deelnemers gegeven. De reguliere trainingen gaan alleen door als er minimaal drie inschrijvingen zijn.

Ansys Discovery modeling

On request
Workbench
On request

Eendaagse cursus waarbij we direct aan de geometrie werken waardoor je veel bewegingsvrijheid en andere mogelijkheden hebt. 

Introductie Ansys Expliciete Dynamica

On request
Workbench
Mechanics
On request

Maak kennis met de Ansys Explicit Dynamics-oplossing die gebaseerd is op de robuuste solver van Ansys Autodyna en volledig geïntegreerd is in Ansys Workbench. Deze cursus is geschikt voor elke gebruiker die te maken heeft met problemen met valproeven, impactanalyses, sterk niet-lineaire plastische vervormingen, faalgedrag van materialen of breekbaar contact. 

Geavanceerde simulatie van elektromotoren in Multiphysics

On request
Workbench
Multiphysics
On request

Het doel van deze training is om u de volledige workflow voor de analyse van elektrische machines in Multiphysics aan te leren met behulp van de high-fidelity FEA- en CFD-solvers van Ansys. Basiskennis van thermische en mechanische onderwerpen met betrekking tot de elektrische machine en vertrouwd zijn met Ansys Mechanical en Ansys Fluent zijn noodzakelijk om de cursus te volgen. 

Ansys HFSS SBR + Antenneplaatsing & Radardoorsnede

On request
Workbench
Electronics
On request

De ANSYS HFSS SBR+ RCS cursus is bij uitstek geschikt voor Ansys gebruikers die ervaring hebben met ANSYS HFSS voor antennetoepassingen, omdat de eerste workshops alle noodzakelijke stappen beschrijven, waardoor deze cursus toegankelijk is voor nieuwe HFSS gebruikers met enige ervaring met EM (elektromagnetische) antennesimulatie.

FSI-toepassingen oplossen

On request
Workbench
Fluids
On request

Deze cursus is een goede start als u een goed inzicht wilt krijgen in de mogelijkheden van Fluid-Structure interaction analysis met Ansys Mechanical en Ansys CFD en tegelijkertijd uw kennis over FSI wilt verbreden. Ervaring met het gebruik van Ansys simulatiesoftware is vereist om deze cursus te kunnen volgen. 

Ansys Elektronische Transformator Simulatie

On request
Workbench
Electronics
On request

Dit is een toepassingsgerichte training die beschrijft hoe de verschillende Ansys tools gebruikt kunnen worden om analyses en simulaties van electronische transformatoren uit te voeren. Deelnemers moeten over de basiskennis van ANSYS Maxwell beschikken voordat ze aan deze cursus deelnemen. 

Ansys Mechanical Offshore

On request
Workbench
Mechanics
On request

De Ansys Mechanical Offshore cursus behandelt de volledige procedure voor het opzetten en uitvoeren van diverse analyses op offshore constructies belast met oceaanbelasting. Enige voorkennis van Mechanical interface en APDL commando's is wenselijk maar niet vereist. 

Ansys Mechanische Structurele Nonlinearitie Deel 1 & 2

On request
Workbench
Mechanics
On request

De focus van Ansys Mechanical Structural Nonlinearities (Deel 1 & 2) ligt op de niet-lineaire mogelijkheden in de Mechanical interface. Basiskennis van niet-lineaire analyse is nuttig maar niet noodzakelijk. We raden aan om eerst de cursus 'Introduction to Ansys Mechanical' te volgen zodat je vertrouwd raakt met de Ansys Mechanical interface.

Ansys CFD

On request
Workbench
Fluids
On request

Het programma bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte (workshop). De training wordt in overleg gegeven op basis van CFX of Fluent en enige kennis van vloeistofmechanica en simulatie is gewenst. 

Introductie Ansys Meshing

On request
Workbench
Mechanics
On request

Eendaagse cursus voor elke Ansys Mechanical of Fluent gebruiker die meer controle wil over zijn of haar meshes. Krijg inzicht in de verschillende mogelijkheden om de mesh te controleren en leer hoe je een mesh van hoge kwaliteit genereert die gebruikt kan worden in de Ansys Workbench Applicatie. 

Ansys Mechanische Structurele Nonlinearities Deel 3

On request
Workbench
Mechanics
On request

Cursus voor gevorderden, speciaal aanbevolen voor diegenen die de cursus "Ansys Structural Nonlinearities Part 1 & 2" al hebben gevolgd. In dit 3e en laatste deel van de reeks worden niet-lineaire materiaalmodellen onder de loep genomen, waarbij het belang van het materiaalgedrag als cruciale factor voor het verkrijgen van nauwkeurige simulatieresultaten wordt benadrukt. 

Introductie Ansys Mechanical

On request
Workbench
Mechanics
On request

Leer de basisvaardigheden voor het uitvoeren van structurele en thermische analyses in de Ansys Workbench Mechanical interface. De cursus is met name voor nieuwe gebruikers of degene die af en toe analyses uitvoeren en hun kennis willen vergroten. 

Heb je de opleiding die je zoekt niet gevonden?

We denken graag met je mee