Route

Komend vanuit richting Tilburg

Komend vanuit de richting Tilburg neemt u op de A58 de afslag naar de A27 richting Utrecht. Vervolgens afslag 15 nemen (Breda). Aan het eind van de afrit bij de verkeerslichten rechtdoor. Daarna de eerste straat rechts, aan het einde met de bocht mee naar links. Bij het tweede gebouw aan uw linkerhand ziet u een zuil met daarop "Infinite".

Komend vanaf Utrecht

Komend vanaf Utrecht over de A27 neemt u afslag afslag 16 (Breda Noord). Aan het einde van de afrit, bij de verkeerslichten, linksaf richting Dorst/Rijen (N282). Bij de tweede verkeerslichten, ter hoogte van het Campanile Hotel, rechtsaf. Doorrijden tot het einde van de weg, dan rechtsaf. Deze weg plm. 350 meter blijven volgen tot u aan de rechterkant een zuil ziet met daarop "Infinite".

Komend vanuit Rotterdam of Antwerpen

Komend vanuit Rotterdam of Antwerpen neemt u vanaf de A16 de aansluiting met de A58 richting Tilburg. Vervolgens afslag 15 nemen (Breda). Aan het eind van de afrit, bij de verkeerslichten rechtdoor. Daarna de eerste straat rechts, aan het eind met de bocht mee naar links. Bij het tweede gebouw aan uw linkerhand ziet u een zuil met daarop "Infinite".

GPS coördinaten

51°35’10.96” N
4°49’54.53” O 

Openbaar vervoer

Op station Breda streekbus 131 richting Tilburg nemen
Vertrektijden vanaf station: 8.02, 8.31 (reistijd ongeveer 18 min.)
Halte Minervum 7351/7369
Teruglopen en linksaf slaan, einde van de weg weer linksaf
Tweede gebouw aan de linkerzijde  

Google maps

Grotere kaart weergeven